Jag älskar det här brödet!
I går bakade jag filmjölksbröd, och det är så himla gott så när jag ändå höll på så gjorde dubbel sats. Det är så gott så man till och med kan äta det utan smör. Och det smakar gott även när det varit i frysen och tinats. Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet. Jag försöker ju äta glutenfritt men det här brödet klarar faktiskt min mage av. Jag vet inte varför men kanske för att det inte bara innehåller rent vetemjöl. Här hittar du iallafall receptet.
Annars blev det en lugn lördag med speedway på tvn, så det ska vara när lördagar är som bäst.
Vad har du hittat på i helgen?
Joanna är speedwayfantasten från Hagfors som vid 16 års ålder fick diagnosen Aspergers syndrom. Men då var det redan för sent för då hade hon redan försökt att ta sitt liv för första gången. Sen väntade flera år med psykisk ohälsa, psykiatrisk slutenvård och åtta självmordsförsök.
I dag har hon hittat tillbaka till livet, flyttat till Karlstad. Utbildat sig till journalist och driver företaget Aspiepower media. Där hon åker runt över hela Sverige och föreläser. Hon delar med sig av sin historia för att hon vill öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Men framförallt för att hon vill visa att en diagnos inte behöver vara ett hinder, utan kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp. För det är hon ett levande bevis på.
8 Comments
Yolanda
10 september, 2017 at 14:16Gott!! ?
Joanna Halvardsson
10 september, 2017 at 19:42Riktigt gott!
Alice
10 september, 2017 at 17:12Tack för tipset!
Felicia
10 september, 2017 at 17:39Mums!!! Älskar bröd så tack för tipset 🙂
Joanna Halvardsson
10 september, 2017 at 19:41Det är riktigt gott!
Carina
10 september, 2017 at 18:20Lät riktigt gott?
Joanna Halvardsson
10 september, 2017 at 19:41Det är det, testa!
GoForFit
11 september, 2017 at 09:32Men åååh, det SER till och med magiskt ut!!