Daily Archives

5 november, 2015

Okategoriserade

Tradera Family- De bästa barnkläderna på Tradera

tradera-family Familjeliv och Tradera  har lanserat den nya tjänsten Tradera Family, som samlar de bästa barnkläderna från Tradera. På Tradera Family  sållar Familjelivs redaktörer bland Traderas stora utbud för att gräva fram de bästa guldkornen inom kategorin barnkläder. Inte bara för att göra livet lättare för dig och din plånbok – utan även för att värna om miljön. Att köpa begagnat är ett sätt att bromsa nyproduktionen som tär på naturens resurser – de resurser som tyvärr inte är oändliga. Ett plagg som älskats av ett barn och sedan får nytt liv hos nästa busfrö är såklart också ett roligare och personligare alternativ. Det tycker i alla fall vi på Familjeliv. Hoppas att ni håller med! Kika in på Tradera Family och se om du hittar något som passar dig! Du hittar specialsajten här: Familjeliv.se/tradera

]]>

Okategoriserade

Presentkort shopping

Jag har länge trånat efter den här pedalhinken  från Åhlens. Jag försökte övertala mig själv att min gamla var över sju år gammal och att det var dags att köpa en ny. När jag fick ett presentkort på 100 kronor på Åhlens så kunde jag inte hålla mig längre, så nu fick den flytta hem till mig. Visst är den snygg?

Förutom den snygga papperskorgen fick jag även med mig en splitter nya Astrid hem.IMG_0911-0.jpg

]]>

0 Comments
By
Okategoriserade

Konferens i Kristinehamn

I dag har jag vart på konferens med Samspelet i Kristinehamn. Representanter från Kommunen, Landstinget, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har träffats för att tillsamman komma fram till hur man ska bli bättre på att samspela kring brukare. På bilen dit fick jag veta att en som skulle prata sagt återbud så jag fick frågan av min chef om jag kunde prata lite kring bemötande mot personer med NPF. Självklart kunde jag det så tog upp några punkter som var med på listorna jag gjort. Jag tycker det är så kul när de kommer fram efteråt och tycker att det är så bra och viktigt att jag är med. Att de behöver få höra hur det är på riktigt. Jag gillar att föreläsa för allmänheten men det känns bra när man vet att man gör skillnad på riktigt.      

]]>

Okategoriserade

Mammaboosten The show

Mammaboosten_pressbild_liggande_ (1)Fredagen den 20 November är det dags för årets upplaga av succéshowen Mammaboosten The Show, en once-in-a-lifetime-föreställning där artisttrion Renée Nyberg, Danny Saucedo och Thomas Järvheden går samman för att peppa och hylla landets alla hårt slitande mammor. Vi kan se fram emot både humor, musik och allvar i en rolig show som samtidigt inte räds de tyngre ämnena. Jag har fått den stora möjlighet att erbjuda mina läsare 150 kronor rabatt på biljettpriset. Klicka här för att beställa din biljett till rabatterat pris!  

]]>